Otvoren je natječaj za International Medis Awards for Medical Research, koji se održava već desetu godinu zaredom. Prijavljene znanstvene članke ocjenjivat će Međunarodni stručni žiri uvaženih istraživača iz sedam država.

Predsjednik Međunarodnog stručnog žirija, prof. dr. sc. Borut Štrukelj, mr. pharm., poziva liječnike i farmaceute koji se uz svoju redovitu kliničku praksu bave i istraživačkim radom da sudjeluju na natječaju:

“Vjerujem da ćete time povećati prepoznatljivost svojih istraživanja i kliničkoga rada u znanstvenoj zajednici. Osim toga vaša istraživanja imaju potencijal da privuku širu publiku i u laičkoj javnosti povećaju prepoznatljivost dostignuća istraživača iz ovoga dijela Europe. Pridružite se zajednici istraživača koji sudjeluju u oblikovanju budućnosti zdravstva.”

Uvjeti prijave

  • Faktor učinka: na natječaju možete sudjelovati sa svojim objavama u međunarodnim znanstvenim publikacijama s faktorom učinka višim od 1,500 (Impact Factor – Journal Citation Reports database).
  • Vremenski okvir: objava između 1. listopada 2022. i 31. listopada 2023. (13 mjeseci).
  • Područja: farmacija, gastroenterologija, ginekologija, intenzivna medicina i anesteziologija, neurologija, oftalmologija, pedijatrija, pulmologija i alergologija te reumatologija.
  • Rok za prijavu: do 2. studenoga 2023.

Provjerite uvjete natječaja i prijavite se